Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2015

Σύσσωμα όλη η Ελαφόνησος
κατά της 2ης προσπάθειας
από το ΥΝΑΝΠ για ΕΚΛ σε προστατευόμενη περιοχή.

Ο Δήμος Ελαφονήσου κατά της ενδεχόμενης νομιμοποίησης με ΕΚΛ του αγκυροβολίου στον όρμο Βοιών.  
Σύσσωμα όλη η Ελαφόνησος τάσσεται κατά και της 2ης προσπάθειας από το ΥΝΑΝΠ να νομιμοποιήσει το παράνομο αγκυροβόλιο στα νερά μας μέσα από την δημιουργία ΕΚΛ Νεάπολης.
ο Σύλλογος Ελαφονησιωτών "Ο Φιλόπατρις" και η Εφημερίδα "Η Ελαφόνησος" έχουν καταστήσει σαφές από καιρό πριν το καταστροφικό της παρούσας παράνομης κατάστασης τόσο για την ίδια την περιοχή και τη χώρα μας αλλά και για τον Τουρισμό και τους Αλιείς της περιοχής. Με κλικ εδώ επίσης η επιστολή του Συλλόγου προς όλους σχετικά με την απόπερα για νομιμοποίηση με Ειδικό Κανονισμό Λιμένα Νεάπολης Μονεμβασιάς της συγκεκριμένης εκδηλα παράνομης κατάστασης.

Άρνηση ακι από την Εφορεία Εναελίων Αρχαιοτήτων για Ειδικό Κανονισμό Λιμένα Νεάπολης Μονεμβασιάς  

Ξεκάθαρη θέση ενάντια στον ΕΚΛ Νεάπολης από τον "Σύλλογο Επιστημόνων Ελαφονήσου" 

Σύλλογος Γονέων και κηδεμόνων Ελαφονήσου για ΕΚΛ Νεάπολης: Δεν μπορούμα να είσμαστε θεατές σε ένα έργο υποβάθμισης και συνεχούς απαξιώσης...


Σύλλογος Επιχειρηματικών, Ξενοδοχείων Ενοικιαζωμένων Δωματίων και Διαμερισμάτων Ελαφονήσου «Αγιος Σπυρίδωνας», για ΕΚΛ Νεάπολης Βοιών: Κάθετα αντίθετος σε ΕΚΛ και στα περί αγκυροβολίας στον όρμο βοιών... ...ο Τουρισμός είναι ο σημαντικότερος παράγοντας βιωσιμότητας και ανάπτυξης του τόπου μας.