Κυριακή 17 Απριλίου 2016

Έκλεψε την παράσταση η Ελαφόνησος...

Τη δεύτερη ημέρα της έκθεσης “Ελλάδος Γεύση” 2016, στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου την παράσταση έκλεψε η Ελαφόνησος!!!
  Ο Σύλλογος Ελαφονησιωτών «Ο Φιλόπατρις» με τη φιλική συμμετοχή της Ε.Λ.ΕΤ.Ε.Π. (Ελληνική Λαογραφική Εταιρεία Έκφρασης και Πολιτισμού) υπό τη καλλιτεχνική επιμέλεια του χοροδιδάσκαλου Γιώργου Λιάρου εκπροσώπησε εξαιρετικά τον τόπο μας με παραδοσιακούς χορούς από την Ελαφόνησο, τα Βατίκα και τα Κυθήρα.
Η Έκθεση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Υπουργείου Εξωτερικών, της Γενικής Γραμματείας Απόδημου Ελληνισμού και του Δήμου Περιστερίου. Τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού, του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων , του Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης καθώς επίσης και του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, με χορηγό επικοινωνίας την ΕΡΤ.
Ο Δήμος Ελαφονήσου, στα πλαίσια της τουριστικής προβολής, συμμετέχει στην με δικό του περίπτερο και τη συμμετοχή του Πολιτιστικού Συλλόγου Ελαφονήσου “ο Φιλόπατρις”, του Συλλόγου Ενοικιαζομένων Δωματίων "ο Άγιος Σπυρίδωνας" και την Χορευτική ομάδα του "Ε.Λ.ΕΤ.Ε.Π.".
Η Έκθεση θα διαρκέσει έως και την 18η Απριλίου 2016.